COVID-19

COVID-19 virus: De levering en montage van projectkeukens

Heeft u vragen over het Covid-19 virus die betrekking hebben op andere onderdelen van uw samenwerking met DKG? Lees dan verder op een van de volgende websites:

www.bruynzeelkeukens.nl/covid-19
www.kellerkeukens.nl/covid-19

Binnen DKG nemen we de huidige situatie rondom het COVID-19 virus erg serieus. We nemen dan ook geen onnodige risico’s in verband met de veiligheid en gezondheid van onze klanten en collega’s. Graag informeren we u wat dit voor effect heeft op de levering en montage van keukens van onze merken binnen uw project.

Levering en montage van de keukens volgens afgesproken leverweek
De levering van de keukens vindt plaats in de eerder afgesproken leverweek. Dit houdt in dat ons transportbedrijf op de afgesproken datum de keukenkasten en apparatuur komt leveren en onze monteurs vervolgens de plaatsing van de keuken verzorgen. Tijdens de levering en montage houden we de actuele richtlijnen van de overheid en het RIVM aan. Dit houdt onder meer in dat we geen handen schudden en gepaste afstand houden. 

Daarnaast zal de chauffeur van het transport zelf ook de situatie tijdens leveren scherp in de gaten houden. Mocht er twijfel ontstaan over het wel- of niet kunnen leveren van de keuken ten behoeve van de gezondheidssituatie van zowel degene die de keuken ontvangt als de persoon die de keuken levert, dan wordt door de chauffeur contact opgenomen met de klantenservice om verdere acties te bepalen. 

Wat als de toekomstige eindgebruiker van de nieuwe keuken zelf symptomen van het virus heeft of thuis in quarantaine zit? 
Neem in dat geval zo snel mogelijk contact op met uw contactpersoon binnen DKG. Het is conform de richtlijnen van het RIVM dan niet verantwoord om de levering en/of montage van de nieuwe keuken door te laten gaan wanneer een bewoner symptomen heeft van het COVID-19 virus. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing rondom de levering en montage van de keuken. 

Wat als u zelf de levering en/of montage van de keuken wil uitstellen? 
Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op. Samen kijken we naar de reden tot uitstel en de mogelijkheden die we hierin kunnen bieden. Let er wel op dat wanneer u ervoor kiest om de levering van de keuken uit te stellen, ook de montage op een ander moment moet worden ingepland. Gezien de grote vraag naar keukenmonteurs op dit moment, bestaat de mogelijkheid dat we de levering en montage van de keuken naar een moment later dit jaar moeten verschuiven. 

We hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd en houden u op de hoogte van eventuele nieuwe berichtgeving. Mocht u na het lezen van dit bericht vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen DKG

Meer weten over het COVID-19 virus en de adviezen van het RIVM? Kijk dan op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19